منو اشيا عمودي
مسابقات برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور پایان یافت
تکرار قهرمانی آذربایجان شرقی بر بام برنامه نویسی کشور

.

مسابقات برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور با معرفی سه تیم برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی،دانشجویان دانشگاه پیام نور استان *آذربایجان شرقی* توانستند در پنجمین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور کشور که به میزبانی استان آذربایجانشرقی برگزار شد، به رتبه برتر این مسابقات دست یابند.

دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تبریز با ترکیب عباس عبادیان، سهراب نجفی و علیرضا کریمیان توانستند در حضور و رقابت بین ۴۳ تیم از ۱۶ استان به مقام قهرمانی این رقابتها دست یابند.
همچنین تیم smart از استان فارس مقام دوم و تیمhonor مقام سوم این مسابقات را به خود اختصاص دادند.

لازم بذکر است رتبه برتر این مسابقات به عنوان نماینده دانشگاه پیام نور در مسابقات قهرمانی غرب آسیا که به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد، حضور پیدا خواهد کرد.